PROFIL KOMPANIJE

Veterinarski zavod Zemun a.d., Beograd
je počeo sa radom daleke 1938. godine. Stalno usavršavanje, istraživanje i razvoj, proširivanje proizvodnog asortimana, odgovornost i visoki standardi u kvalitetu proizvoda predstavljaju osnovu liderske pozicije Veterinarskog zavoda Zemun a.d., Beograd već skoro 70 godina.


Početkom februara 2005. godine Konzorcijum »Zekstra-Bankom« postao je vlasnik 70% društvenog kapitala preduzeća Veterinarski zavod Zemun a.d., Beograd, koji u svom sastavu poseduje:
 

•  Proizvodnja hrane za životinje
 

Proizvodnja hrane za životinje predstavlja prekretnicu u razvoju Zavoda, kada su 1956. godine u asortiman uvedeni proizvodi namenjeni ishrani životinja. S ponosom ističemo činjenicu da je u Veterinarskom zavodu Zemun a.d., Beograd počela prva organizovana proizvodnja hrane za životinje na Balkanu - 22.09.'56. Zahvaljujući stalno kontrolisanim sirovinama i permanentnom usavršavanju tehnologije, godišnja proizvodnja hrane za životinje i dodataka najboljeg kvaliteta dostigla je 120 000 tona.Mi smo odgovoran tim sa jasnom vizijom o zdravoj Srbiji - Veterinarski zavod Zemun a.d., Beograd 

 

NASLOVNA        MAPA SAJTA        KONTAKT        PRETRAGA